nedelja, 29. december 2013

Kdo smo cartike? Oseba št. 4 / Cart persone No. 4

Oseba, ki jo danes predstavljamo, kar nekako paše v ta decembrski čas. Glede na njen videz, bi jo brez težav "presadili" v tople kraje, a sama je čista ljubiteljica bele zime. 
Ajda Seničar.


Prav nič z belino pa nimajo opraviti njeni izdelki, ki so obarvani z vsemi  odtenki, ki jih lahko zazna naše oko. Prstani, ogrlice, zapestnice, uhani, obročki, sponke, broške, rokavičke, trakovi, šali...skoraj neomejena izbira lepotnih dodatkov za ženske, skrbno izdelanih iz živopisanih trakov, gumbov in ostalih zanimivih dodatkov, ki jih prišije na oblikovano osnovo. Znamke njenih izdelkov P!ka za piko na i ne morete zgrešiti.




Kako pa Ajda napleta svoje trakove v okviru Carta?
Ona je prva oseba, ki vas pričaka in sprejme na "Cart vratih". Iz njenenega brloga pridejo razpisi, vabila in obvestila o sejmu Cart in spremljajočih dogajanjih. Torej z njeno pomočjo prerežete virtualni trak ob vstopu na Cart sejem. 


Ajdo in njeno znamko P!ka za piko na i najdete na FB strani, kjer si lahko ogledate njene izdelke bolj podrobno in od blizu. Pokukajte tudi na njeno stran  http://www.pikazapiko.com . Za posebne želje in naročila ji lahko tudi pišete na pika.zapikonai@gmail.com .

Uživajte te praznične dneve in zimsko vzdušje, če pa pogrešate sneg, ga preprosto pojdite iskat ali ga prikličite. Ajda, ga zagotovo bo :)) .

Ni komentarjev: