sreda, 26. februar 2014

Kdo smo cartike? Oseba št. 6 / Cart persone No. 6

Lovimo zadnje dneve februarja, veselimo se pomladi in že komaj čakamo na sejmarjenje. Preden pa se globoko zakopljemo in na široko razpišemo o sejmovanju v tem letu, pa vam predstavimo še zadnjo cartiko po abecednem redu.

BRANKA ŽULA

Branka je februarska deklica in praznuje na kulturni praznik. Me ji lepo kulturno rečemo kar multimama in mislim, da za to ni potrebna dodatna razlaga. Branka obvlada praktično vse. Poleg tega, da peče okusne dobrote in iz njene kuhinje dnevno diši po dobri hrani, diši iz pečice tudi po pečenih izdelkih  iz polimerne gline, pisanega nakita vseh oblik in velikosti. Izdeluje tudi voščilnice za različne priložnosti ter beležke in dnevnike. Med izdelki najdemo tudi pisane šale in manjše filcane broške. Branka dopolnjuje svojo zbirko skladno z letnim časom. Na njeni stojnici zagotovo najdete kakšen izdelek za dušico, določen praznik ali poseben dan.






Branka je v naši ekipi opravlja tajniška dela, poskrbi za miren duh in nas vodi z geslom, čudovit dan je, vse bo super. Torej ste razbrali, če je takšna oseba v ekipi, stvari definitivno stečejo.




 Če bi radi še kaj več izvedeli o Branki ali bi pokukali med njene izdelke, obiščite te strani:
www.facebook.com/HaliDesign
www.facebook.com/branka.zula?fref=ts
http://hali72.blogspot.com/