sobota, 25. januar 2014

Kdo smo cartike? Oseba št. 5 /Cart persone No.5

Persone no.5 se sliši tako kot legendani Chanell no.5. Pravzaprav je tale cartika tudi skoraj legendarna, saj je na ustavrajalnem področju že zelo dolgo aktivna. Umetniški geni so ji bili položeni praktično v zibelko, nit in šivanka pa jo spremljata odkar je prvič ugledala šivalni stroj.



Izdelke Urške Sotler boste hitro prepoznali, saj so kvalitetno sešiti in polni otroške energije. Na njeni stojnici se bohotijo znani liki, kot so maček Muri, muca Maca in pujsa Pepa, princeske in krokodili ter prisrčne sovice vseh velikosti. Sovica je tudi Urškin zaščitni znak.




Kot veste na sejmu Cart poskrbimo tudi za ustvarjalno delavnico, kjer malčki ustvarjajo na določeno temo, vezano na  letni čas oz. mesec. Glavna oseba za to je Urška, ki je z veseljem prevzela priprave, organizacijo in vodenje delavnice, saj ima s tem največ izkušenj. V njeni bližini je vedno polno otrok, ki jim skrbno pokaže in razloži postopek izdelave.




Če si boste zaželeli kak Urškin izdelek, jo iščite pod imenom Urškin raj, saj je to nejna znamka, pod katero ustvarja. O njenem ustvarjanju lahko preberete na blogu http://www.ustvarjati.blogspot.com ali na FB strani  https://www.facebook.com/UrskinRaj , izdelke pa lahko kupite tudi v nekaterih slovenskih trgovinah (IKA) ali naročite na mail urskin.raj@gmail.com .